متن حقوقی قرارداد خصوصی مشارکت در کسب
قرارداد ذیل طبق ماده 10 قانون مدنی بین شرکای ذیل، بنا به توافق و تفاهم و آگاهی و اراده کامل منعقد میگردد:
1- طرفین قرارداد:
طرف اول آقای ………… (با مشخصات مذکور)
طرف دوم آقایان ………. (با مشخصات مذکور)
طرفین ضمن العقد و ضمن العقد خارج لازم متعهد و ملتزم به اجرای تمامی مفاد این قرارداد گردیده و خواهند بود.
2- موضوع قرارداد:
عبارت است از مشارکت طرفین بالمناصفه و متساویا (طبق سهام شرکت که سهام هر شریک …..درصد میباشد) جهت راهاندازی، تجهیز و اداره یک باب ……………………. در امر …………… و سایر اقدامات وابسته به این صنف
2- مدت قرارداد:
مدت شراکت از تاریخ ……… به مدت ……. ماه شمسی تعیین میگردد.
4- سایر تعهدات:
4-1: شرکاء با توافق و همکاری یکدیگر نسبت به استفاده از سهام شرکت در رهن، اجاره، خرید و تجهیز و ملزومات و مجوزهای قانونی و کسبی اقدام نمایند.
4-2: شرکاء بالسویه متعهد به تأدیه هزینههای عرفی، مالیات، عوارض بیمه، حمل و نقل و تدارکات و سایر هزینههای پیشبینی نشده در جهت اداره و انتفاع از محل کسب میباشند.
4-3: شرکاء حق هیچگونه واگذاری ملک مرکز اصلی فعالیت و سایر اماکن مرتبط تحت هر عنوانی (نمایندگی، اجاره و غیره) مشاعا یا مفروزا به غیر را ندارند.
4-4: شرکاء متعهد میگردند که به هیچ عنوان زاید بر میزان سرمایه شرکت، به انجام معامله و ایجاد هرگونه تعهد مالی اقدام ننمایند و هیچگونه موازی کاری انجام ندهند.
4-5: چنانچه هر کدام از شرکاء در مدت اجرای قرارداد تصمیم به افراز سهام خود بگیرد، اولویت واگذاری به دو شریک دیگر تعلق دارد و بدون صورتجلسه کتبی و اخذ رضایت دو شریک حق واگذاری نخواهد داشت. لذا توافق صورت گرفته بر خلاف ماده ….. قانون مدنی خواهد بود. در صورت تخلف هر کدام از شرکاء، شرکای دیگر میتوانند نسبت به فسخ قرارداد از طریق مرجع صالحه اقدام نمایند.
4-6: چنانچه در حین اجرای قرارداد موضوع شراکت در اثر وقوع قوه قاهره و فورس ماژور غیر ممکن گردد، از زمان وقوع تا پایان شش ماه هر کدام از شرکاء با ابلاغ کتبی به دیگر شرکاء میتواند با رعایت بند ……. همین قرارداد اقدام نماید.
الف) در هنگام استعفاء هر یک از شرکاء، ایشان موظف است در مدت حداکثر شش ماه (تا زمانی که دو شریک دیگر سهام وی را خریداری نمایند) به صورت تمام و کمال در مجموعه حضور بهم رسانده و وظایف خود را کمافی السابق انجام دهد.
ب) در صورتی که به هر علتی امکان حضور برای شریک مستعفی وجود نداشته باشد، میبایست فردی را به عنوان جایگزین خود در مجموعه معرفی نماید و با تایید دو شریک دیگر مسئولیت خود را به وی واگذار نماید.
ج) در صورتی که امکان اجرایی بندهای …….. و …….. قرارداد فوق نباشد، دو شریک دیگر نسبت به پیدا کردن جایگزین برای شریک سوم اقدام نموده و شریک مستعفی حق اعتراض نسبت دستمزد پرداختی به کارمند جایگزین را از خود سلب و ساقط مینماید.
4-7: با عنایت به تساوی سرمایه شرکاء، سود و زیان حاصله بالسویه به شرکاء تعلق میگیرد و مسئولیت نسبی در خصوص اشخاص ثالث خواهند داشت. مگر در صورت تعدی و تفریط هر کدام از شرکاء که در مقابل شرکاء دیگر و اشخاص ثالث مسئولیت مطلق خواهد داشت.
4-8: شرکاء متعهد به ثبت نمودن صورت موجودی نقدی و جنسی (اعم از مواد اولیه، کالاها و محصولات در حال فروش) در دفاتر مالی و فاکتورهای تعیین شده میباشند که اساس محاسبه و تنظیم ترازنامه سالانه خواهد بود.
4-9: حساب بانکی افتتاح شده در بانک سامان به شماره حساب …………… و شماره کارت ……………. شعبه ……….. (کد ………..) به نام آقای ………. بوده که در جهت مراودات مالی ایجاد و واریز و برداشت حسابهای دوران شراکت فقط از این طریق صورت می پذیرد و هیچکدام از شرکاء حق استفاده از حسابهای شخصی خود و وابستگان را در دوران شراکت ندارند.
4-10: برند ثبت شده در مراجع ذیصلاح متعلق به هر سه شریک بوده و منافع احتمالی حاصله به میزان سهام قابل تقسیم است.
4-11: تمامی صفحات مجازی از قبیل سایت، اینستاگرام، آیدی تلگرام، کانال تلگرام، رایانامه، تلفن مغازه و مهر مجموعه و هر آنچه که ممکن است در آینده اضافه بشود متعلق به تمامی شرکاء بوده و هیچ یک از شرکاء حق دخل و تصرف و استفاده شخصی ندارد.
4-12: در صورت بروز هرگونه تنازع و اختلاف در اجرای مفاد قرارداد یا توافقات داور مرضی الطرفین توسط شرکاء تعیین و رای وی بین هر سه شریک معتبر و قابلیت اجرائی خواهد داشت.
4-13: هرگونه بدهی دولتی اعم از بدهی مالیاتی و غیره توسط هر سه شریک به صورت مساوی پرداخت میگردد. صفحات مجازی و شماره تلفن شامل:
سلام عالی بود قرارداد پیانکاری هم اگر قراربدهید خوب است