ثبت درخواست تنظیم و بررسی قرارداد آنلاین

متن حقوقی سند وکالت کاری دادگاهی و شکایات و ….
مراجعه به کلیه ادارات و مراجع قضائی و انتظامی و داد سراها و دادگستری و شوراهای حل اختلاف و دیگر ادارات و مراجع و مقامات ذیربط تحت هر اسم و رسم و طرح و اقامه هرگونه دعوی حقوقی و جزائی اعم از اعلام جرم یا تقدیم دادخواست و درخواست و شکوائیه و عرض حال و ادعانامه علیه هر شخص حقیقی یا حقوقی و پی گیری کلیه دعاوی که از طرف نامبرده صورت گرفته تحت هر شماره دادنامه و دفاع از حقوق موکل تا منتهی شود به حصول نتیجه مطلوب و صدور اجرائیه و دفاع از آن و دفاع از دعاوی له و علیه موکل نسبت به هر خواسته و به هر میزان با حق واخواهی نمودن و تجدید نظر خواهی و پژوهش و فرجام خواهی و اعاده دادرسی مصالحه و تعیین وکیل سازش ادعای جعل یا انکار و تردید نسبت به سند طرف و استرداد سند تعیین جاعل ارجاع دعوی به داوری و تعیین داور با حق عقد قرارداد با وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی به هر نحو و ترتیب و فسخ یا جایگزینی آن و نصب آنها تعیین مصدق و کارشناس و اتخاذ هر نوع تصمیم به جای موکل ولو صلح و سازش و گذشت و استرداد دعوی و دادخواست و درخواست و اعلام گذشت و انصراف از شکوائیه و عرض حال و ادعا و عدول از آنها و تنظیم هرنوع سند عادی و رسمی در این خصوص دعوی خسارت .استرداد دعوی .جلب شخص ثالث و دفاع از دعوی ثالث. دعوی متقابل و دفاع از دعوی نامبرده و درصورت لزوم درخواست صدور برگ اجرائیه و تعقیب عملیات اجرائی و معرفی یا جرح شهود ایراد معاینه و تحقیق محلی. تامین دلیل و خواسته و اجرای قرارها و سپردن هرنوع تعهد و رضایت و ضمانت و اقرار و گواهی امضاء ذیل اسناد و اوراق و امضاء ذیل اسناد و اوراق و دفاتر و سپردن هر نوع تعهد و رضایت و ضمانت و تسلیم یا اخذ اوراق .اسنادو مدارک اعم از اصل یا رونوشت و کپی و تصویر مصدق و به طور کلی اقدام به انجام امور مورد وکالت به نحویکه در هیچ مورد از موارد فوق نیاز به حضور و امضاء مجدد موکل نباشد.
حدود اختیارات: وکیل مرقوم در انجام موردوکالت با حق توکیل به غیرولوکرارا” و مع الواسطه و عزل و نصب وکلای انتخابی جانشین رسمی و قائم مقام قانونی شخص موکل بوده بنحویکه در هیچ مورد نیازی به حضور و امضا و اجازه مجدد موکل نبوده باشد و مفاد این برگ فقط در نفس وکالت معتبر است.
با تنظیم این متن، وکیل میتونه بدون حضور اصیل در دادگاه طرح دعوی کنه؟
با سلام
بله البته توجه داشته باشید که مراجع قضایی صرفا وکالت وکلا رسمی دادگستری و مشاوران رسمی قضایی را می پذیرند و وکلا مدنی نمی توانند در جلسات دادگاه شرکت کنند .
سلام و درود ایا بنده میتونم بجای پدرم در پروندهالزام ب تنظیم سند ملکی ک خواهان هستیم شرکت کنم اگر نمیتونم ایا امکان حاضرشدن باجای پدرم و دادن لایحه و درخواست رسیدگی ب پرونده و دادن اصل مدارک درصورت نیاز هستش لازم بذکر وکالت تام دارم و ماساکن رشت هستیم و دادگاه تهران هستش
درود
حضور در مراجع قضایی و تقدیم لایحه صرفا از وکلا دادگستری پذیرفته می شود و افراد عادی نمی توانند به وکالت از اصحاب پرونده در مراجع قضایی حاضر و دفاع نمایند
وکالت امر تخصصی است و قطعا فردی که تحصیلات حقوقی نداشته و در این حوزه اموزش ندیده نمی تواند به نفع موکل قدمی بردارد با عنایت به نحول مبارکی که در سیستم تنظیم وکالت نامه های دادرسی صورت گرفته و امکان تنظیم سند وکالتنامه انلاین فراهم گشته نیازی به حضور پدر شما در تهران جهت تنظیم وکالت نیست
درود ، من از شخصی وکالت نامه ی رسمی جهت مراجعه به دادگاه را دارم بصورت تام و با کلیه ی اختیارات ، حق توکیل هم دارم ، سوالم اینه اگر من یا همین شخص موکل به مشکلی بخوریم و این شخص از من شکایت کنه ،،من میتونم با همین وکالت نامه، وکیل بگیرم و پرونده علیه خودم را که در موضوع دیگری ست را مختومه کنم ؟
درود
قطعا خیر