ثبت درخواست تنظیم و بررسی قرارداد آنلاین

متن حقوقی سند تعهد واگذاری امتیاز طرح نهضت ملی مسکن
در تاریخ تنظیم این سند در این دفترخانه حاضر گردید آقای ................. متعهد با مشخصات فوقالذکر و بعد الحضور دانسته و فهمیده و در قبال متعهد له متعهد و ملتزم شرعی و قانونی میگردم که به محض آماده شدن اسناد و مدارک مربوط به یک واحد مسکن طرح نهضت ملی در شهر ................. که توسط متعهد ثبت نام گردیده بدون هیچگونه عذر و بهانهای، در دفترخانه حاضر و نسبت به تنظیم و امضا وکالت فروش یا انتقال قطعی به نام و برای متعهدله و یا هر شخص حقیقی یا حقوقی دیگری که متعهدله تعیین و معرفی مینماید اقدام و در غیر این صورت میبایست از کلیه خسارات و غرامات وارده نسبت به متعهدله برآیم و ضمن این سند اقرار مینمایم که کلیه حق و حقوق و مطالبات خود را نسبت به طرح نهضت نهضت ملی مسکن در ............. را تمام و کمال از متعهدله دریافت نموده و هرگونه ادعا و اعتراض آتی را از خود سلب و ساقط مینمایم و این بر حسب تقاضای مشارالیه تنظیم و ثبت گردیده است.
مستند به بند ب ماده ۳۴ آیین نامه قانون دفاتر اسناد رسمی مصوب ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ امضاء کننده با اقرار به اطلاع از قوانین و مقررات مرتبط با این سند اعلام و اظهار نمود، مفاد سند به اینجانب تفهیم و از آن مطلع شدم.
سلام ببخشید الان منی که نمیدونستم فروش امتیاز مسکن ملی غیر قانونیه حتی محض احتیاط از خریدار و املاکی پرسیدم گفتن مشکلی ندارن همه دارن میفروشن،،این قرارداد اعتبار داره یا نه؟ چون الان پشیمانم و نمیخوامخکارم غیر قانونی باشه، ولی سفته دست طرف دارم آیا این قرارداد اعتبار داره یعنی طرف میتونه سفته منو اجرا بزاره،،،ممنون
درود
بله می توانند سفته شما رو به اجرا بگذارند
باعرض سلام مگر تنظیم هر گونه سندی مبنی بر انتقال مسکن ملی ممنوع نیست
درود
طبق ماده ۲۰۱ قانون دفاتر اسناد رسمی و کانون سردفتران و دفتریاران سردفتران مکلفند نسبت به تنظیم و ثبت اسناد مراجعین اقدام نمایند مگر آنکه مفاد سند مخالف با قوانین آمره و اخلاق حسنه باشد که در این صورت باید علت امتناع کتبا به تقاضا کننده اعلام نمایند .
لذا با عنایت به قوانین و مقررات ناظر بر موضوع علی الخصوص مواد ۵۴۰و ۶۶۰ قانون مدنی ،ایجاد تکلیف برای دفاتر اسناد رسمی به موجب قانون و مقررات می باشد و در خصوص منع واگذاری امتیاز طرح اقدام ملی مسکن مستند قانونی اعلام نشده است تا مبنای اقدام دفاتر اسناد رسمی قرار گیرد