فیلترهای عمومی
دقیقا همین عنوان
جستجو در عناوین
جستجو در متن محتوا
فیلتر بر اساس سبک محتوا
نوشته‌ها
برگه‌ها
پایگاه مستندات
View Categories

قرارداد کنسرسیوم شرکت‌های گردشگری

ثبت درخواست تنظیم و بررسی قرارداد آنلاین

حداکثر اندازه فایل: ۲۵۶ MB.

درخواست بررسی آنلاین قرارداد - دفتر اسناد رسمی 662

متن حقوقی قرارداد کنسرسیوم شرکت‌های گردشگری

در راستای همکاری مشترک میان شرکت‌های همکار مشروحه در ماده ۳ و با هدف کاهش هزینه‌های خرید، نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار و کیوسک اطلاع‌رسانی دهکده گردشگری از طریق تقسیم کار، مسئولیت و ریسک‌های تجاری و حذف انتفاع هر یک از همکاران از فعالیت‌های سایر همکاران گروه از این طریق، در عین حال حفظ طرفیت واحد برای پاسخگویی به قرارداد‌های فی مابین کنسرسیوم و کارفرمایان و نیز به منظور انجام فعالیت‌های مربوط به خرید، نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار و وب سایت و کیوسک اطلاع‌رسانی دهکده گردشگری مذکور در موضوع ماده یک به شکل پیمانکاری و دستیابی به اهداف و موضوعات مشخص شده، کنسرسیوم ” ………….. ” با انعقاد این قرارداد و ثبت آن در دفاتر اسناد رسمی برای مدت مندرج در ماده ۲ تشکیل می‌گردد.

 

 

 

ماده ۱- موضوع همکاری مشترک

موضوع همکاری مشترک اعضای این کنسرسیوم عبارت است از انجام و ارائه خدمات پیمانکاری زیر در راستای خرید، نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار و وب سایت و کیوسک اطلاع‌رسانی دهکده گردشگری در محل شرکت ......... برای طرف قرارداد‌های منعقده، در قالب طرح همکاری شرکت .......... و شرکت .............. برای اجرای پروژه خرید، نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار و وب سایت و کیوسک اطلاع‌رسانی دهکده گردشگری شامل دو گروه خدمات ذیل و در طی مدت همکاری:

  • طراحی، نصب و راه‌اندازی کلیه نرم‌افزارهای مورد نیاز به شرح قرارداد
  • خرید، نصب و تحویل وب کیوسک‌های اطلاع‌رسانی به همراه نرم‌افزار مربوطه

ماده ۲- مدت همکاری مشترک

مدت همکاری مشترک برابر یک سال شمسی خواهد بود که از زمان آغاز قرارداد شروع و با تسویه حساب آخرین قرارداد خاتمه خواهد یافت و در صورت نیاز برای هر مدت مورد نیاز پس از آن قابل تمدید می‌باشد.

ماده ۳- گروه همکاران کنسرسیوم

گروه همکار شامل شرکت‌های زیر هستند:

۱- شرکت .......... به نمایندگی .......... ثبت ..... و آدرس قانونی ........... که در این قرارداد شرکت ....... نامیده خواهد شد.

۲- شرکت .......... به نمایندگی ............ و آدرس قانونی ............ که در این قرارداد شرکت .............. نامیده خواهد شد.

ماده 4 دامنه مسئولیت و فعالیت‌های هر یک از شرکت‌های همکار

علاوه بر مسئولیت مشترک و تضامنی ناشی از طبیعت قراداد کنسرسیوم در مقابل کارفرما، دامنه و حوزه فعالیت و مسئولیت‌های ناشی از این قرارداد برای هر یک از شرکت‌های همکار به شرح زیر خواهد بود.

یک - شرکت ...... متعهد است که خدمات ذیل را انجام دهد:

  1. طراحی و پیاده‌سازی وبسایت و پایگاه اطلاع‌رسانی اختصاصی سه زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی) با فراهم آوردن کلیه الزامات تعیین شده (تهیه دامنه و هاست مناسب و نصب گواهینامه SSL مورد نیاز)
  2. طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزار رزرو هتل و اقامتگاه بومگردی
  3. طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزار فروش بلیط اماکن تفریحی
  4. طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزار رزرو ویژه آژانس‌های مسافرتی
  5. راه‌اندازی وب سرویس مورد نیاز کارفرما
  6. توسعه فنی و سفارشی سازی‌های مورد نیاز کارفرما مطابق قرارداد مناقصه
  7. طراحی اپلیکیشن اسکنر QR کد جهت ابطال کردن بلیط

شرکت ........ در خصوص ارائه خدمات پس از فروش در مقابل دریافت هزینه برای کلیه موارد فوق به کارفرمایان متعهد می‌باشد.

دو - شرکت ........... نسبت به موارد زیر متعهد است

  1. نصب و راه‌اندازی ۱۰ عدد دستگاه وب کیوسک و نرم‌افزارهای لازم مورد نیاز وب کیوسک جهت کارفرمای محترم اقدام و این اقلام را با قیمت‌های تعیین شده در قرارداد مناقصه برای کارفرمایان تامین و تحویل نماید.
  2. نسبت به مدیریت پروژه با موضوعات فوق اقدام نماید.

ماده ۵ تعهدات اعضای کنسرسیوم در مقابل اشخاص ثالث

کنسرسیوم به عنوان یک شخصیت واحد (و نه مستقل) در مقابل اشخاص ثالث خواهد بود. و به جهت حصول اطمینان کارفرمایان از اجرای مطلوب قراردادها، تمامی اعضای کمیسیون در رابطه با اجرای مطلوب تمامی قراردادهای کنسرسیوم با اشخاص ثالث از همه ابعاد و در رابطه با تمامی فعالیت‌های موضوع قرارداد، متعهد و مسئول بوده، و در این رابطه تمامی تلاش و مساعی خود را به کار خواهند بست. در صورت خروج اختیاری و یا غیر اختیاری هر یک از اعضا، کنسرسیوم نسبت به جایگزینی عضو / اعضا خارج شده با رعایت عدم تغییر در هزینه و کیفیت عملیات برای کارفرما و بدون خسارت و خلل در جریان اجرای قرارداد متعهد خواهد بود. اعضای این کنسرسیوم (تمامی شرکت‌های همکار) تا زمان انقضای مدت فعالیت کنسرسیوم و یا تسویه حساب کامل با تمامی کارفرمایان، مشترکا در مقابل کارفرمایان طرف قراداد کنسرسیوم مسئول و در قبـال اشـخاص ثالـث بطور تضامنی در مراجع قانونی پاسخگو خواهند بود.

ماده ۶ - تعهدات اعضا کنسرسیوم در مقابل سایر اعضا

۱-۶- تضامین پیش پرداخت ها: در موقع دریافت پیش پرداخت‌ها تامین ضمانت نامه بانکی توسط ....... انجام می‌گردد که سایر اعضا علاوه بر اینکه به سهم خود تضامین لازم را در اختیار شرکت .......... قرار خواهند داد، چنانچه تامین ضمانت نامه بانکی مستلزم هزینه‌ای باشد این هزینه متناسب با سهم نقدینگی از این پیش پرداخت تقسیم می‌گردد، در صورت نیاز به تهیه ضمانتنامه بانکی انفرادی هر کدام از اعضاء متناسب با سهم خود اقدام می‌کند.

۲-۶- با توجه به نامحدود بودن مسئولیت تضامنی، همکاران کنسرسیوم موافقت می‌نمایند در قراردادهای کنسرسیوم با اشخاص ثالث، مسئولیت پاسخگویی هر یک از ایشان در مقابل کارفرمایان به سهم آنان در قرارداد مذکور محدود گردد. و در همین رابطه هر شرکت می‌بایستی متناسب با تعهدات خود تضمین‌های لازم را برای جبران خسارت‌ها و ادعا‌های احتمالی کارفرمایان در اختیار کنسرسیوم قراردهد. و مقرر می‌گردد مسئولیت پاسخگویی اولیه و مطالبه خسارت احتمالی از سوی کارفرما از هر یک از ایشان در قراردادهای منعقده بین کنسرسوم و کارفرمایان به این تضامین محدود و مورد توافق قرارگیرد.

با این وجود در صورت عدم تکافوی تضمین‌های موجود هر عضو برای جبران خسارت کارفرما و در صورت اعراض عضو ذیربط از جبران خسارت مذکور، با توجه به تعهد کنسرسیوم در قبال کلیت اجرای قراردادها، اعضای کنسرسیوم، اعم از اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی ذینفع با آگاهی به تمامی تبعات و آثار حقوقی، اقرار و موافقت می‌کنند که، در چنین شرایطی سایر اعضا الزام ایشان را به جبران خسارت اثبات شده، از محل دارایی‌های اشخاص حقیقی و حقوقی ذینفع در آن عضو حتی مستثنیات دین از مراجع قضایی مطالبه نمایند و عضو مورد نظر نسبت به این الزام تمکین داشته باشد. در رابطه با اعمال این ماده اعضای کنسرسیوم اسناد مالکیت معتبر و قابل اجرا خویش را جهت شناسایی دارایی‌های شخصی موضوع این ماده و در صورت نیاز اقدام لازم، متناسب با میزان تعهدات بالقوه قرارداد‌های جاری در اختیار کنسرسیوم قرار خواهند داد.

ماده ۷ پرداخت مالیات و کسورات قانونی

با توجه به اینکه کنسرسیوم در قالب این قرارداد صرفا برای همکاری مشترک شکل گرفته مطابق قانون دارای شخصیت حقوقی مستقل تجاری نمی‌باشد. هر یک از شرکت‌های همکار در خصوص پرداخت کسورات قانونی شامل مالیات و بیمه بر اساس درآمد و سود ناشی از ارائه خدمات موضوع حوزه کاری خود مطابق قوانین ذیربط راسا مسئول خواهد بود.

ماده ۸ رهبری، نمایندگی و مدیر کنسرسیوم

رهبری و محوریت این کنسرسیوم با توجه به ارتباط حوزه کسب و کار اصلی شرکت........... با موضوع اصلی قرارداد که "خرید، نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار و وب سایت و کیوسک اطلاع‌رسانی "............" می‌باشد و مدیر عامل این شرکت نماینده کنسرسیوم برای امضای قراردادها و نیز مدیر کنسرسیوم خواهد بود.

نماینده کنسرسیوم در جایگاه وکیل سایر اعضا بوده و اختیارات وکیل قانونی ایشان را در رابطه با قرارداد در مقابل کارفرما خواهد داشته و تنها رابط با کارفرما تلقی می‌گردد. سایر اعضا به جز از طریق نامبرده حق دخالت در امور ذیربط را نخواهند داشت. از همین رو متقابلا "نماینده" همه مسئولیت‌های وکیل را در رابطه با اعضا کنسرسیوم در مقابل ایشان خواهد داشت. ضمنا مدیریت کنسرسیوم لازم است کلیه مکاتبات را از طریق رونوشت به تمامی اعضا اطلاع‌رسانی نماید. همچنین در مواردی که تعهدات حقوقی انجام می‌گیرد در مکاتبه انجام شده ضرب العجلی برای اظهار نظر داده خواهد شد. عدم پاسخ و یا اظهار نظر عضو مخاطب در مهلت مقرره به معنی تایید و موافقت وی خواهد بود.

ماده ۹ تشریک مساعی در جبران خسارات احتمالی اعضا

کلیه اعضا مسئولیت صحت برآورد‌های خود را در اعلام قیمت‌های خدمات خویش تایید می‌نمایند و مسئولیت هر گونه تبعات مالی آن را شخصا متقبل خواهند گردید . با این وجود از آنجا که ممکن است علی رغم همه پیش‌بینی‌های معقول و ضروری در برآورد قیمت خدمات، به دلیل بروز عوامل پیش بینی نشده بیرونی و تاثیرات نامطلوب آنها، به صورت ناخواسته و خارج از اختیار، موجبات اعمال خسارت به هر یک از اعضا فراهم گردد. چنانچه برای سایر همکاران گروه عدم قصور و کوتاهی، یا اهمال شریک خسارت دیده مسجل گردد، سایر اعضا کنسرسیوم جبران بخشی از خسارت‌های این چنینی را تا حد حذف زیان احتمالی تعهد می‌نمایند. این تعهد مشروط و موکول بر این است که، این مساعدت موجب اعمال خسارت و متحمل شدن زیان برای خود ایشان نباشد. میزان مشارکت هر یک از اعضا در این امر به تناسب سهم خود از کل قرارداد خواهد بود. اصل تناسب سهم عضو در مساعدت، با سهم وی نسبت به رعایت اصل جبران خسارت تا حد حذف زیان عضو خسارت دیده، اولویت خواهد داشت.

تبصره: در مواردی که خسارات پیش‌بینی نشده متوجه کنسرسیوم گردد و مسئولیت آن متوجه یکی از اعضا نباشد، تسهیم این خسارت بین اعضا با نظر هیئت حل اختلاف انجام می‌گردد.

ماده ۱۰- حقوق، مالکیت، رقابت، محرمانگی و حق انتشار

 ۱-۱۰- کلیه حقوق معنوی و مادی حاصله از اجرای این قرارداد متناسب با سهم و تعهدات هر یک از اعضا متعلق به همه اعضا خواهد بود و در حین جاری بودن دراختیار مدیریت گروه بوده و پس از انقضاء کنسرسیوم، بسته به اینکه مالکیت اولیه مربوط به کدام شرکت همکار بوده، دراختیار شرکت مزبور است.

۲-۱۰- سایر حقوق معنوی و مادی شرکت‌های همکار در کنسرسیوم متعلق به خود آنها بوده و کنسرسیوم هیچ حق و حقوقی درخصوص آن ندارد.

۳-۱۰- تمامی اعضا کنسرسیوم متعهد می‌گردند علاوه بر محرمانه نگهداشتن کلیه اطلاعات داخلی کنسرسیوم، در رابطه با قرارداد‌های مربوط به طرح فوق، با کمیته امداد و یا نهادهای مشابه در تمامی سطح کشور از رقابت با کنسرسیوم خودداری کرده و در صورت تخلف کنسرسیوم می‌تواند خسارات خود را از محل تضامین موضوع همین ماده به شیوه‌های تعیین شده استیفا نماید.

ماده ۱۱ - فسخ و لغو قرارداد

۱۱-۱- هیچ یک از اطراف این قرارداد اجازه ندارد به جز در مواردی که تحت شرایط فورس ماژور و بروز حوادث طبیعی یا سیاسی و شرایط غیر منتظره کلیه قراردادها و تعهدات کنسرسیوم ملغی و با ذینفعان طرف قرارداد تسویه حساب شده باشد، تا ابلاغ خاتمه رسمی کنسرسیوم قرارداد را لغو نماید یا از کنسرسیوم خارج شود. در صورت انجام چنین اقدامی و تحمیل خسارت به کارفرمایان و یا سایر اعضا کنسرسیوم، این خسارات مشمول ذیل ماده ۶ این قرارداد خواهند بود.

۱۱-۲- درصورتی خاتمه و یا فسخ قرارداد در شرایط فورس ماژور چنانچه قرادادهایی به صورت نیمه تمام باقی مانده باشند لازم است تمامی اعضا تا تعیین تکلیف همه قرارداد‌های نیمه تمام تمامی همکاری و مساعی خود را به انجام برسانند و خاتمه یا لغو کنسرسیوم موکول به تعیین تکلیف این قرارداد‌ها خواهد بود.

۱۱-۳- در صورتی که هر یک از اعضای کنسرسیوم نسبت به انجام تکالیف و تعهدات خود در این قرارداد کوتاهی نماید، به گونه‌ای که این کوتاهی مستقیما موجبات خسارت به سایر اعضا را فراهم نماید و یا اینکه بواسطه خسارت دیدن کارفرمایان و در نتیجه ادعاهای بالقوه و یا بالفعل ایشان زمینه خسارت به سایر اعضا فراهم آید. سایر اعضا می‌توانند هیئت حل اختلاف را تشکیل داده و در صورت محکومیت عضو خاطی در هیئت، عضو خاطی با اعلام سایر اعضا از کنسرسیوم اخراج می‌گردد. در صورت اخراج هر یک از اعضا از کنسرسیوم، عضو اخراج شده متعهد است تمامی مساعی خود را جهت رفع تبعات قصور، کوتاهی و یا خطاهای خود در مدتی که تعیین خواهد شد به انجام رساند. پس از خاتمه دادن و تکمیل کارهای نیمه تمام عضو اخراجی تسویه‌حساب با وی انجام خواهد گرفت.

تبصره: در صورتی که عضو خاطی در مدت تعیین شده نسبت به رفع تعهدات اقدام ننماید مدیریت کنسرسیوم مجاز خواهد بود نسبت به انجام این تعهدات از طریق استفاده از اشخاص ثالث اقدام و هزینه‌های آن را با احتساب ۱۵% هزینه بالاسری از طریق روند ماده ۶ مطالبه نماید.

ماده ۱۲ - نحوه تقسیم سود و منافع مشترک

علاوه بر منافعی که اعضا در اعلام قیمت‌های خود در این کنسرسیوم داشته اند ممکن است به هر دلیل منافع و سود مشترکی مازاد بر آن در قالب قراردادهای منعقده حاصل گردد این سود و منافع احتمالی بر اساس سهم هر یک از اعضا در قراردادهای منعقده تقسیم خواهد گردید.

ماده ۱۳ برنامه‌ریزی و مدیریت زمان

۱۳-۱- رهبری کنسرسیوم متعهد است که برای اطمینان از اجرای صحیح تعهدات و اجرای فرایند‌های کاری کنسرسیوم، نسبت به تدوین برنامه‌های زمانبندی شده بر اساس برنامه‌های زمان بندی پیوست قرارداد‌های با کارفرمایان و سایر اقتضائات کاری و با رعایت احتیاطات لازم، با همکاری سایر اعضا و کسب نظر و موافقت ایشان اقدام نماید. پرداخت‌های مرتبط با قرارداد‌ها به هر یک از اعضا در این برنامه زمان بندی لحاظ، پیش بینی و بر همین اساس انجام خواهد گردید.

 ۱۳-۲- اعضای کنسرسیوم متعهد هستند که در رابطه با اجرای تعهدات خود در این قرارداد برنامه‌های زمان بندی را دقیقا رعایت نمایند. هر گونه تغییر پیشنهادی هر یک از اعضا در برنامه ی فوق الذکر پس از نهایی شدن هر برنامه، چنانچه مستلزم تغییر و تاثیر در برنامه کاری سایر اعضا و یا کارفرمایان نباشد با هماهنگی با مدیر کنسرسیوم و درخواست کتبی عضو قابل انجام خواهد بود، در غیر اینصورت مستلزم کسب موافقت ذی نفع متاثر از این تغییر خواهد بود. در صورت تاخیر هر یک از اعضا در اجرای آن بخش برنامه زمانبندی مذکور، که مربوط به وی می‌باشد، در صورتی که این تاخیر به خسارت مالی و جریمه کارفرما منجر نشود مشمول جریمه ای به میزانی که در جریان فرایند تدوین هر برنامه روی آن توافق می‌شود، خواهد گردید که از مطالبات نهایی وی کسر و در وجه سایر اعضا به تناسب سهم در کنسرسیوم پرداخت می‌گردد. در صورتی که این تاخیر موجبات مطالبه خسارت از سوی کارفرمایان و یا خسارت مستقیم به سایر اعضا را ایجاد نماید. این خسارت‌ها نیز پس از قطعیت آن و محاسبه به جریمه‌های فوق الذکر افزوده خواهد گردید.

ماده ۱۴ پرداخت‌ها و فرایندها (مالی و اجرایی)

۱-۱۴- کلیه وجوه دریافتی کنسرسیوم از هر بابت به حساب شرکت ........ واریز می‌گردد.

۲-۱۴- وجوهی که در راستای اجرای قراردادها به عنوان پیش پرداخت از کارفرمایان دریافت شود متناسب با سهم مشارکت هر یک از اعضا و مطابق برنامه پرداخت‌های فوق الذکر در وجه نامبردگان پرداخت می‌گردد. طبیعتا سقف این پرداخت‌ها به سهم هر عضو محدود بوده و در صورت نیاز به نقدینگی برای انجام تعهدات و پرشدن سقف مذکور تنها با کسب موافقت سایر اعضا امکان پرداخت بیشتر از سقف وجود خواهد داشت و در غیر این صورت مسئولیت تامین نقدینگی با خود عضو بوده و سایرین از این بابت هیچ مسئولیتی نخواهند داشت.

۳-۱۴- به غیر از پرداخت‌های برنامه ریزی شده در رابطه با اجرای عملیات سایر پرداخت‌ها از جمله پرداخت‌های نهایی، مستلزم تسویه حساب داخلی و تعیین مبالغ استحقاقی که ماحصل احتساب کسور احتمالی بابت جرایم احتمالی و یا اضافات ناشی از تقسیم مازاد سود احتمالی و یا هر گونه اضافات دیگر خواهد بود می‌باشد. این گونه پرداخت‌ها طبق صورت جلسات تهیه شده با امضا تمامی نمایندگان اعضا انجام می‌گیرد. استنکاف هر یک از اعضا از مشارکت در این فرایند صرفا از طریق مکانیزم حکمیت و داوری ماده ۱۶ حل و فصل می‌گردد.

۴-۱۴- فرایند‌های اجرایی هر شرکت که توسط نمایندگان اعضای کنسرسیوم امضا شده است در پیوست این قرارداد ضمیمه شده و هر شرکت موظف به رعایت آنها خواهد بود. برنامه‌های زمان بندی اجرا و پرداخت‌ها بر اساس رعایت این فرایند‌های اجرایی تنظیم خواهدگردید.

ماده ۱۵ - داور و حکم کنسرسیوم

درصورت بروز هرگونه اختلاف و یا اشکال در تفسیر مفاد این قرارداد ابتداءً باحضور نمایندگان اعضاء کنسرسیوم و یک نفر مرضی الطرفین همه اعضا به ترتیبی که نماینده هر عضو یک رای و نماینده مرضی الطرفین به تعداد اعضا رای خواهند داشت، هیئت داوری تشکیل و رأی صادره با اکثریت آرا لازم الاجرا می‌باشد. طبیعتا در صورت اعراض احدی از اعضا از تمکین به رای صادره معترضین می‌توانند جهت رسیدگی به مراجع قضایی رجوع نمایند ولی در هر حال این امر مانع از اجرای رای نخواهد بود.

ماده ۱۶ - نشانی کنسرسیوم

تهران-محله کن، بزرگراه شهید همت -خیابان پردیس-پلاک۰،مجتمع پردیس-بلوک‌۱-طبقه ۳-واحد۳۷ شرکت ........... خواهد بود. هرگاه یکی از شرکت‌های گروه، نشانی خود را تغییر دهد، می‌بایستی پانزده (۱۵) روز قبل از تاریخ تغییر، نشانی جدید خود را به آدرس کنسرسیوم از طریق پست سفارشی اعلام کند تا وقتی که نشانی جدید اعلام نشده است، مکاتبات به نشانی قبلی ارسال می‌شود و دریافت شده تلقی می‌گردد.

ماده ۱۷ پیوست‌ها، نسخ وقانون حاکم بر کنسرسیوم

۱-۱۷- این قرارداد کنسرسیوم دارای یک پیوست به شرح زیر می‌باشد:

۱- شرح خدمات و مشخصات فنی خدمات و محصولات هر یک از اعضا، اقتباس شده از اسناد مناقصه تدوین شده توسط شرکت ...... که با شرایط این طرح تطبیق یافته و به تایید اعضا رسیده است.

۲-۱۷- این کنسرسیوم ازذهر حیث تابع قانون جمهوری اسلامی ایران است.

۳-۱۷- قرارداد این کنسرسیوم در ۱۶ ماده و ۳ نسخه در تاریخ ....................... تنظیم گردیده وبه امضا نماینده گان اعضا رسیده و کلیه نسخه‌ها دارای اعتبار یکسان و واحد می‌باشد. یک نسخه ازتفاهم نامه به هریک از اعضای کنسرسیوم و یک نسخه نزد نماینده مرضی الطرفین اعضا قرار دارد.

دفتر اسناد رسمی ۶۶۲ تهران

[/ihc-hide-content]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی پیشرفته اسناد

فیلترهای عمومی
دقیقا همین عنوان
جستجو در عناوین
جستجو در متن محتوا
فیلتر بر اساس سبک محتوا
نوشته‌ها
برگه‌ها
پایگاه مستندات