متن حقوقی سند صلح فیش حج تمتع
مورد صلح: تمامی حقوق مصالحین اعم از متصوره، ممکنه و فرضیه و غیره نسبت به یک فقره فیش ثبت نام حج عمره به شماره …………… واریزی به بانک …………………. با جمیع توابع آن به رکمیت و کیفیت و بهراسم و رسم بنحوی که برای مصالح حقی و ادعایی بر مورد صلح باقی نباشد کلاً متعلق حق متصالح بوده و نامبرده قائم مقام مصالح در هرگونه استیفاء منافع و نیز تغییر نام پرونده بنام خود میباشد.اسقاط کافه خیارات خصوصاً خیارغبن از طرفین بعمل آمد ومسئولیت انجام معامله با خود متعاملین میباشد و تا ده سال شمسی ضامن کشف فساد مورد مصالحه گردید. متصالح با اقرار به تصرف مورد صلح، پرداخت هرگونه بدهی دولتی آن را تعهد نمود.
-*مطابق بخشنامه شماره ۹۸۸۳|۳۴|۴|۱ – ۲۲|۲|۷۹ سازمان ثبت اسناد و املاک کشور انتقال اسناد حج تمتع و عمره به منسوبین (پدر، مادر، همسر، فرزند، خواهر و برادر) بدون مجوز سازمان حج و زیارت و انتقال آن به غیر از اشخاص مذکور با نامه کتبی مدیر دفتر حج و زیارت استان صورت میپذیرد که دفاتر اسناد رسمی با رعایت بخشنامه مذکور مبادرت به انجام وظیفه قانونی خود مینمایند لذا تنظیم سند انتقال حقوق اشخاص در فیش حج با رعایت بخشنامه مذکور هیچگونه ممنوعیتی ندارد.
روش انتقال….
۱-فروشنده و خریدار به یکی از دفاتر امور زیارتی مراجعه نمایند. که در در ان دفتر مدارک کارت ملی و شناسنامه بهو فیش حج تمتع اسکن و به سایت حج ارسال میشود و سپس با مراجعه مسول دفتر از سازمان مجوز صادر میشود
۲- فروشنده. و خریدار به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه و با کسب مجوز صادره سارمان حج سند صلح را تنظیم و به دفتر زیارتی تحویل می دهند که به سازمان ارسال شود.
۳-خریدار با مجوز سازمان و اصل فیش و کپی کارت ملی فروشنده و خریدار به یکی از بانکهای ملی نزدیک خود مراجعه نموده و در بانک مربوطه فیش انتقال می یابد. و سود حاصله فیش هم تسلیم خریدار میگردد.
روش انتقال فیش حج از سوی ورثه:
۱- ابتدا کل ورثه به دفتر اسناد رسمی مراجعه و بنام یکی از ورثه صلح فیش انجام دهند.
۲- اگر ان شخص قصد انتقال بنام خودش را داشته باشد به روش فوق اقدام نماید و یا بنام شخص دیگر هم به روش فوق اقدام مینماید.
خیلی عالی
باسپاس
درود
سپاس از توجه شما