فیلترهای عمومی
دقیقا همین عنوان
جستجو در عناوین
جستجو در متن محتوا
فیلتر بر اساس سبک محتوا
نوشته‌ها
برگه‌ها
پایگاه مستندات

متن حقوقی سند تقسیم نامه

 

تشریح مراحل بهره‌برداری از امکان دریافت الکترونیک اطلاعات صورت مجلس تفکیکی در اسناد تقسیم‌نامه با صورت مجلس تفکیکی

 

مقدمه
سامانه ثبت الکترونیک اسناد از تاریخ ۱۳۹۲/۶/۲۶ به صورت رسمی در بیش از ٧٠٠٠ دفترخانه اسناد رسمی، مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. از این تاریخ تنظیم و صدور تمامی اسناد رسمی و ارائه خدمات ثبتی در دفاتر اسناد رسمی به صورت الکترونیکی و از طریق این سامانه صورت می‌پذیرد. سند تقسیم‌نامه یکی از انواع اسناد رسمی است ﻛه در سامانه ثبت الکترونیک اسناد تنظیم و صادر می‌شود. به طور ﻛلی در سامانه ثبت الکترونیک اسناد، تقسیم‌نامه به سه دسته تقسیم شده است. این سه دسته شامل اسناد تقسیم‌نامه با صورت‌مجلس تفکیکی، تقسیم‌نامه بدون صورت‌مجلس تفکیکی و تقسیم‌نامه اموال منقول است. تنظیم و صدور اسناد تقسیم‌نامه با صورتمجلس تفکیکی، به این ﮔونه است ﻛه تقسیم‌نامه بر مبنای صورت‌مجلس تفکیکی ادارات ثبت املاک تنظیم می‌شود. ﭘیش از این اطلاعات صورت‌مجلس به صورت د ستی در سامانه ثبت الکترونیک اسناد وارد می‌شد. به منظور مکانیزه ﻛردن فرایند دریافت اطلاعات قطعات تقسیم، این امکان فراهم ﮔردید تا اطلاعات مربوط به صورت مجلس تفکیکی، از طریق سرویس الکترونیک دریافت شود. اخذ اطلاعات قطعات مورد تقسیم به صورت الکترونیک، از نو شتن مجدد صورت مجلس تفکیکی در شرایط متون ﺣقوقی سند تنظیمی جلوﮔیری می ﻛند.

راه‌اندازی و بهره‌برداری ﻛامل سند تقسیم‌نامه با صورت مجلس تفکیکی در سامانه ثبت الکترونیک اسناد در ﭼند فاز صورت میﮔیرد. در فاز نخست، ارسال اطلاعات جزییات تقسیم‌نامه به سیستم جامع املاک صورت نمیﮔیرد. انتخاب صورت مجلس تفکیکی نیز در این فاز اختیاری است.

اهداف توسعه سند تقسیم‌نامه

اهم دستاوردها و مزایای اقدامات انجام شده در راستای توسعه سند تقسیم‌نامه به شرح زیر است:

  • تسریع و سهولت در تنظیم سند تقسیم‌نامه با صورت‌مجلس تفکیکی
  • جلوگیری از ورود اشتباه اطلاعات صورت‌مجلس تفکیکی

 

جهت دانلود متن کامل بصورت فایل PDF  بروی لینک زیر کلیک نمایید.

 

دفتر اسناد رسمی ۶۶۲ تهران

guest

2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
افشین
افشین
۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۳:۴۲

درود …. شش واحد مسکونی ، در چند آدرس متفاوت و در شهرهای مختلف ، را شش نفر مالک بطور مشاعی ، شریک هستند ( پلاکهای ثبتی متفاوت در مکانهای مختلف ، نه در یک ساختمان با صورتمجلس تفکیکی مشترک ) ، آیا امکان تنظیم سند تقسیم نامه بین آنها وجود دارد که هر کدام سهم شش دانگ داشته باشند یا حتما باید به نسبت سهم انتقال قطعی انجام دهند ؟ مستند حقوقی و قانونی لطفا